Spuma de branza proaspata

de Sylvia in Sosuri, 29 Iul 2010 | 28024 vizualizari

 

Daca vreti sa preparati un aperitiv rece rapid, va recomad aceasta reteta care este usor de preparat, in 10 minute aveti un aperitiv rece rapid pentru niste musafiri neasteptati sau o cina rapida . L-am facut in Romania cu ingredientele luate de la kauffland.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie :
  • 2 cutii de 250 de ml de iaurt gras de 20 % ,
  •  o cutie de smantana lichida,
  • sare,
  • piper,
  • ierburi aromate in functie de preferinte .
  • Eu am folosit de acesta data busuioc uscat maruntit, se poate pune si ardei rosu taiat cubulete mici de tot sau ceapa verde taiata marunt de tot.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de branza proaspata:

Se pune intr-o strecuratoare iaurtul la stors pentru 5 minute, timp in care  mixam smantana lichida pana ia consistenta de frisca adaugand de la inceput doar putina sare.

  Amestecam incet cu o spatula de lemn iaurtul strecurat cu frisca si adaugam sare si piper dupa gust si ierburile sau legumele maruntite.  Pentru a da o nota mai aspectuoasa punem spuma de branza  in pahare transparente  cu picior  si decoram cu rondele de masline negre si patrunjel. Eu am servit acest aperitiv acompaniat de cateva frigarui facute pe scobitoare din telemea de capra, cubulete de jambon , masline fara sambure, ardei rosu si o bruschetta preparata cu paine prajita stropita cu ulei de masline , peste care am presarat putina telemea de capra  data pe razatoare si am decorat tot cu masline negre. Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

30.07.2010, 10:43

arata grozav se face repedesigur este si foarte gustos

Sylvia 1

30.07.2010, 15:19

Multumesc de laude si furculite

Corinuta 1

01.08.2010, 23:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos tzatziki a la Panacris