Se taie dovlecelul si morcovul julien si se pun la calit in putin unt topit. Intre timp se taie tot julien si ciupercutele si se pun si se ele la calit. Cand legumele sunt bine facute se pun si restul legumelor. Se mai lasa pe foc mic 4-5 min. Iar apoi se pune si pieptul de pui fiert. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si se scurge bine de surplusul de unt topit, si zeama lasata de legume.
Se bat bine - bine ouale(you know the rule...like there`s no tomorow) si se ung marginile foii de aluat. Eu am impartit o foaie de aluat in 4, altfel, imi ieseau prea mari...
Am pus umplutura si am procedat la fel ca la sarmale, doar ca mereu am uns marginile cu galbenus de ou ca sa nu se dezlipeasca. Deasupra am mai uns putin cu ou.(foarte putin... doar pentru culoare)
Le-am prajit pana au primit culoare in ulei incins(daca uleiul este bine incins mai mult de 2 min nici nu trebuie).