Spirale cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 8 Feb 2010 | 4944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 grame zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 1 cana iaurt
  • 100 grame stafide
  • 4 oua
  • 3-4 pachete zahar vanilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu branza:

Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate] laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare pe care-l lasam la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul adaugam ouale zaharul si aromele dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, treptat.

Framantam bine dupa care impartim aluatul in 4 bucati pe care le intindem cu sucitorul. Radem branza si o amestecam cu ingredientele pentru umplutura.

Intindem umplutura pe foile obtinute, rulam, le taiem bucati de circa 2-3 cm si le asezam in tava cu spirala in sus, lasam din nou la crescut cam 20-30 mim dupa care le coacem in cuptorul foarte incins.

Cand sunt caldute le servim cu zahar pudra deasupra [eu asa le servesc calde]

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

08.02.2010, 20:58

ce ''spirale ''reusite!cata faina? cat pot sa inghita toate ingredientele la un loc;asa cred;

ionela2682 1

08.02.2010, 21:54

brandusa sa sti ca da mai ales daca e cam tare!

liana_geicu 1

08.02.2010, 22:56

La cum arata, as manca si eu vreo 2!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu visine, nuci si ciocolata