Spirala cu muschi file si altele

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2020 | 3322 vizualizari

 

Din categoria, rapid, gustos si satios.

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 100 g muschi file
  • cca 200 g cascaval ras si branza de oaie rasa ( stiti voi, bucatele din alea care raman razlete prin frigider)
  • 3 oua mai micute ( ca-s de la puicute tinerele)
  • fire de cepsoara
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu muschi file si altele:

Umplutura : Radem cascavalul si branza de oaie, le punem intr-un castron, taiem cepsoara cu o foarfeca, adaugam muschiul file taiat cubulete mici, adaugam si 2 oua si un albus, presaram piper si omogenizam totul.

Asamblare : Aluatul il taiem pe din doua si unim cele doua bucati pe lungime, sa putem forma un sul lung pe care sa-l asezam in spirala. Dupa ce am unit cele doua bucati de aluat punem umplutura pe toata lungimea si rulam aluatul, apoi il asezam in tava, tapetata cu hartie de copt, in forma de spirala. Intepem pe alocuri cu un bat de frigaruie apoi ungem cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 20-25 min. Se serveste atat calda cat si rece. Rapid, gustos si satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu muschi file si altele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai