Cartofi noi la cuptor cu jambon

de dakris in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2012 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi noi
  • 4 felii jambon
  • sare, piper, rozmarin, oregano, busuioc, boia de ardei dulce
  • 70 ml ulei
  • smantana slaba ori sana
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu jambon:

Cartofii se curata, se spala si se taie, dupa preferinta.

Intr-un castron mare se amesteca uleiul cu condimentele, apoi se adauga cartofii taiati si se amesteca cu o lingura de lemn pana ce acestia se acopera complet cu sos.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se varsa cartofii impreuna cu sosul si jambonul taiat, dupa preferinta. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor . Cand cartofii s-au inmuiat cat sa intre usor furculita in ei (cam dupa 30 min, in functie de cuptor) se inlatura folia de aluminiu, se intorc cartofii si se mai tin la foc mare pana se rumenesc (cca 15 min).

La servire se adauga smantana si mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

06.06.2012, 21:56

bunatate

jolygina 1

07.06.2012, 11:04

oooo da imi place

dakris 1

07.06.2012, 13:37

va multumesc pt aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi si busuioc la cuptor