by postavaru am modicficato putin
Drojdia o amestecam cu putin lapte caldut, 1 lingura zahar. Acoperim si dam deoparte
Cernem faina intr-un bol, facem gaura in mijloc, adaugam oul, drojdia, zaharul, sarea si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut. Adaugam apoi untul topit si putin racit. Framantam un aluat care trebuie sa fie elastic. Acoperim si lasam la dospit 1 ora
Umplutura-punem laptele cu zaharul la fiert si cand zaharul s-a topit si laptele incepe sa fiarba adaugam macul. Amestecam pana se omogenizeaza. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si adaugam compozitia de mac, amestecam pana se omogenizeaza
Impartim coca in 3 bucati, fiecare bucata se intinde intr-o foaie dreptunghiulara si ungem cu mac si rulam
Din primul sul formam o spirala care o asezam in mijlocul tavii, apoi continuam cu celelalte 2 suluri
Ungem cu galbenusul batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumeneste frumos