Pentru ca am luat la oferta Ceva fin branza cu smantana si branza cu verdeata,a trebuit sa le execut,ca nu era sa le las la stricat.....
Desfacem foile,am avut 12 bucati pe care le-am impartit in 3 parti a cate 4 foi, le-am uns cu ulei pe fiecare in parte si le-am intins pe masa, formand un ''sir'' mai lung.
Branza dulce, cutia cu "Ceva fin", zaharul se omogenizeaza, se adauga ouale se incorporeaza bine, apoi adaugam stafidele. Turnam compozitia peste foi si formam un sul lung pe care il punem intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt, asezam sulul in forma de spirala. Deasupra lui punem bucatele de unt si dam tava la cuptor. Cand incepe sa se rumeneasca turnam cana cu lapte si mai lasam cca 20 minute, la foc domol.
Mie imi place fierbinte, asa ca prima bucata a fost a mea. Se poate pudra cu zahar farin. Eu nu mi-am gasit rasnita sa fac zahar, asa ca e fara pudra.....
1
cand am bagat la cuptor,sub tava am pus o craticioara cu apa,sa nu se arda pe fund placinta...