Sparanghel la cuptor cu bacon si ou

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Iul 2018 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legătură de sparanghel
  • felii subţiri de bacon
  • sare
  • piper
  • ouă
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor cu bacon si ou:

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.

 Se spală şi se opăresc pentru 5  minute.

 Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.

 Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

 Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.

 Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 grade C, pentru 8 minute.

 După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.

 Se fierb ouăle moi. 

La servire se presară parmezan ras.

 Pofta bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor cu bacon si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]