Sparanghel la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2009 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 fire de sparanghel
  • 10 felii de slaninuta englezeasca(bacon, jambon, ...)
  • 10 felii de svaiter (cascaval, ...)
  • rosii cherry
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor:

Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la cuptor, iar cand slaninuta se rumenste, se aseaza deasupra si feliile de svaiter si se mai lasa vreo 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu sparanghel