Spanac cu ton

de mihaelar63 in Ton, 15 Mar 2021 | 5231 vizualizari

 

Repede - repede. De dieta si de foame. In mai putin de 15 minute am rezolvat problema.  Fara grasimi si fara prajire.
  As putea spune ca am obtinut o supa crema de spanac cu ton.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ton in saramura
  • 150 gr frunze de spanac
  • 1-2 catei usturoi
  • 1 fir ceapa verde
  • piper negru macinat
  • nucsoara pudra
  • ardei iute rosu
  • sare-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ton:

  1. Spanacul se spala.
  2. Ceapa si usturoiul se taie in mod grosier.
  3. Toate aceste legume se pun sa se inmoaie la aburi.
  4. Eu am folosit cuptorul cu microunde [am pus peste legume cam 50 ml apa ].
  5.  Tonul se scurge de saramura.
  6. Puteti sa folositi saramura la diluarea spanacului blendat [in acest caz excludeti sararea ulterioara ] .
  7. Legumele aburite se transfera in blender.
  8. Condimentati cu nucsoara si piper.
  9. Se blendeaza toate aceste legume.
  10. Diluati amestecul dupa preferinta.
  11. Deasupra spanacului scazut se pune tonul si se decoreaza cu ardei iute .
  12. Pofta buna !

TIPS-URI

1

Puteti exclude sarea , folosind saramura tonului la diluarea spanacului blendat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

abstract01 1

15.03.2021, 23:27

mihaelar63 1

15.03.2021, 23:46

Buni , cu ou este alt preparat . Si nu unul , Doua trebuie ca ce faci doar cu un ochi ? Semnale sublimale ? )

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:49

Da, spanac merge, oricând și cu orice...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]