Spanac cu ou

de violeta30 in Mancaruri de legume, 3 Feb 2015 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spanac congelat (500 gr)
  • o cescuta de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • 2 catei de usturoi (mai maricei)
  • oua pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Se pune uleiul si apa intr-o craticioara pana fierbe, apoi se adauga spanacul. Se lasa sa fiarba bine pana se desface. Cu lingura de lemn (spatula) incepem sa maruntim spanacul, asa cum fierbe pe foc.

Desfacem faina cu cateva linguri de apa si amestecam cu smantana, rasturnam peste spanac. Lasam sa se fiarba bine.

Pisam usturoiul ca pentru mujdei si amestecam cu putina apa, sa devina un pic lichid si varsam peste spanac.

Se potriveste de sare si mai lasam 2 minute. Oprim focul si lasam la racit.

Se serveste cu ousor ochi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca facem pentru post nu mai adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

03.02.2015, 16:11

Ceva verde si cu minerale este foArte potrivit pentru anotimpul acesta

Bya Ralu 1

03.02.2015, 16:20

MotanLaOale 1

04.02.2015, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou