Spanac cu ficatei de pui la gratar

de dariadeea in Ficat, 12 Apr 2013 | 5491 vizualizari

 

Spanacul este una din mancarurile favorite ale baietelului meu de 2 anisori.

 

INGREDIENTE

  • 500 g de spanac (proaspat sau congelat)
  • 1 ceapa potrivita
  • 50 grame unt
  • 350 -400 ml lapte
  • 300 grame de ficatei de pui
  • 2 lingurite de faina
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ficatei de pui la gratar:

Pentru ca am folosit spanac congelat, mai intai l-am scos la dezghetat.

Am curatat o ceapa,am spalat-o si am tocat-o foarte marunt, dupa care am pus-o intr-o cratita cu untul si un pic de sare sa se caleasca la foc mic.Am pus un pic de sare peste ceapa pentru ca ajuta ceapa sa se caleasca mai repede. Dupa ce ceapa a capatat aspectul sticlos am pus spanacul si am adaugat cam 200 ml de apa ca sa fiarba spanacul. Am asteptat sa fie fiert si totodata sa scada aproape toata apa.

Intr-un bol am pus laptele in care am dizolvat faina foarte bine sa nu ramana cocoloase si l-am adaugat peste lapte, am pus sare dupa gust si l-am lasat sa de-a cateva clocote pana s-a omogenizat si a devenit ca o smantanica, dupa care l-am luat de pe foc.

Am pus pe gratar ficatei dupa ce i-am spalat bine si i-am uns cu un pic de ulei.Sare am pus cand au fost aproape gata

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ficatei de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă