Spanac cu carnati

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 22 Mai 2013 | 9108 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spanac(congelat)
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • sare
  • 1 bucata carnat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu carnati:

Spanacul se decongeleaza si se toaca.

Carnatul se taie bucatele  de 2-3 cm si se cresteaza in cruce la ambele capete si se prajeste in ulei.

Se pune o lingura de ulei intr-o cratita si se caleste usturoiul.

Se adauga lingura de faina si spanacul tocat si se toarna lapte , si se lasa la fiert la foc mic 10-25 min , pana se ingroasa putin. Se condimenteaza cu sare .

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si usturoi uscat.

2

In loc de carnati se pot pune chiftelute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac-crema cu ochiuri