Spanac cu branza la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 11436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac curatat
  • 1/2 kg cas
  • 5 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza la cuptor:

Tocam spanacul (curatat si clatit in mai multe ape) si il punem la oparit pentru 10 minute. Il scurgem bine de apa si il amestecam cu smantana, ouale si casul ras. Il condimentam dupa gust si il punem intr-o tava la copt pentru 50-60 de minute.

Se serveste cald. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Optional puteti sparge 2-3 oua deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu brânză şi legume