Spanac cu branza la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 11994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac curatat
  • 1/2 kg cas
  • 5 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza la cuptor:

Tocam spanacul (curatat si clatit in mai multe ape) si il punem la oparit pentru 10 minute. Il scurgem bine de apa si il amestecam cu smantana, ouale si casul ras. Il condimentam dupa gust si il punem intr-o tava la copt pentru 50-60 de minute.

Se serveste cald. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Optional puteti sparge 2-3 oua deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu brânză şi legume