Spaghetti cu branza topita

de meosiris in Spaghete, 17 Noi 2010 | 10502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spaghetti,
  • 500g branza topita,
  • 400g sunca presata,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • sare, piper, delikat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu branza topita:

-Punem pastele la fiert in apa cu putina sare iar in timp ce se fierb, preparam sosul.

-Curatam si spalam ceapa, apoi o taiem marunt si o calim in 3 linguri de ulei. Adaugam branza topita si sunca presata. Amestecam bine pana toata branza se topeste. Spre sfarsit, adaugam ardeiul taiat fasii. Mai lasam pe foc 5 minute. Condimentam si e gata de pus in farfurie.

-Ardeiul nu trebuie sa fie facut prea tare iar la condimente fiecare poate adauga dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

vanilla 1

19.11.2010, 14:28

ffff bine arata! mai convins sa o incerc!

meosiris 1

20.11.2010, 12:50

Vanilla, sa-mi spui daca ti-a placut!
Divainbucatarie, deci stii cat e de buna .
Sper sa incercati toate dintre voi aceste spaghetti .

TCrisa 1

01.09.2013, 21:55

Sunt foarte foarte bune! Multumim pentru reteta!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc