"Retete de suflet"
Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de chiftele si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.
Separat se face sosul din pasatta si pasta de rosii, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.
Se adauga porumbul si ciupercile si se fierb 10 minute.
Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.
Se fierb spaghetele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.
Se pun spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.
Se pot presara si cu cascaval sau nu.
Pofta Buna!