Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)

de irena in Spaghete, 16 Mar 2012 | 17918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti ,
  • 100-150 gr parmezan ras,
  • 4 catei usturoi,
  • 1 ardei iute,
  • 75 ml ulei masline,
  • cateva fire patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino):

Pastele le fierb conform instructiunilor de pe pachet si le scurg.

Intr-o tigaie ,adaug uleiul de masline si calesc ptr 3 min. usturoiul taiat cubulete si ardeiul iute taiat rondele,apoi adaug pastele si le las 1- 2min pe foc.Inchid focul si adaug parmezanul ras si patrunjel verde tocat.

Cantitatea e suficienta ptr 4 portii.

TIPS-URI

1

Pastele si uleiul de masline trebuie sa fie de f buna calitate.

2

Nu inlocui uleiul de masline cu ulei de floarea soarelui si nici parmezanul cu cascaval sau alta branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pancetta si mazare