Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)

de irena in Spaghete, 16 Mar 2012 | 18583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti ,
  • 100-150 gr parmezan ras,
  • 4 catei usturoi,
  • 1 ardei iute,
  • 75 ml ulei masline,
  • cateva fire patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino):

Pastele le fierb conform instructiunilor de pe pachet si le scurg.

Intr-o tigaie ,adaug uleiul de masline si calesc ptr 3 min. usturoiul taiat cubulete si ardeiul iute taiat rondele,apoi adaug pastele si le las 1- 2min pe foc.Inchid focul si adaug parmezanul ras si patrunjel verde tocat.

Cantitatea e suficienta ptr 4 portii.

TIPS-URI

1

Pastele si uleiul de masline trebuie sa fie de f buna calitate.

2

Nu inlocui uleiul de masline cu ulei de floarea soarelui si nici parmezanul cu cascaval sau alta branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti AOP (aglio, olio e peperoncino)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

irena 1

17.03.2012, 18:20

Va multumesc !

VERONICA2607 1

19.03.2012, 12:50

super bune!!!!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 22:55

mamma mia ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]