Spaghete din porumb cu sos de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 9 Aug 2013 | 4511 vizualizari

 

o mancare de post tare gustoasa si satioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga spaghete din porumb
  • 1 capatana de salata
  • 1 ceapa
  • 1/2 kg rosii
  • 3 ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • putin busuioc uscat
  • putin rozmarin uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete din porumb cu sos de legume:

Spalam legumele si le trecem prin robot (ceapa, ardeiul si salata verde).

Le calim in 3 linguri de ulei timp de 5 minute, apoi adaugam rosiile trecute prin robot.

Condimentam, adaugam foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc mic pana scade lichidul lasat.

Fierbem spaghetele urmand instructiunile de pe ambalaj. Cand sunt fierte le scurgem din apa in care au fiert,le trecem sub un jet de apa rece si servim cu sos.

Eu am presarat putina sare aromata (cu ierburi de Provence) peste spaghete.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete din porumb cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci, in sos alb