Spaghete cu sos de smantana

de reisnaor_2006 in Spaghete, 4 Iul 2014 | 12373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr de sunca
  • 1 ceapa
  • 1 cutie smantana
  • 1 pachet de unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 250 ml lapte
  • 2 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de smantana:

Fierbem spaghetele in apa cu sare 10 minute(depinde de spaghete).Separat taiem untul cubulete(150 gr) il punem in tigaie sa se topeasca si calim pe rand ceapa taiata fidelute si sunca julien.Sosul de smantana il facem din 3 lg de unt,2 lg de faina,250 ml lapte,100 gr smantana,sare,piper si le legam pe foc.Adaugam la sfarsit patrunjel.

Turnam sosul peste ceapa si sunca,radem cascaval si potrivim de sare si piper.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Delicioase

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de carne presata