Spaghete cu sos

de Dea_Dea in Spaghete, 2 Iul 2013 | 4979 vizualizari

 

Eu nu prea fac cu conserva dar de data asta am zis sa incerc :), si au iesit tare bune

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • o conserva de carne de porc in suc propiu (300 gr)
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare , dupa ce s-au fiert , se pun in trecutatoare si se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Sosul :

Uleiul se incinge si se pun la calit cepele si ardeiul tocate. Se lasa 2-3 min , apoi se pune capacul si se lasa la foc mic , pana se inmaoaie ceapa.

Se adauga pasta de rosii si apa , se lasa la fiert pana scade .

Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc.

Conserva se taie cubulete si se pune in sos, se mai lasa 5 min si se stinge focul.

Spaghetele se pun pe farfurie si deasupra se pune sosul .

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune ulei de floarea soarelui in loc de ulei de masline.

2

Carnea se pune la final , pentru ca daca fierbe mult se sfarama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete arrabiata