Spaghete cu salam si sos tomat, reteta simpla si rapida

de Lau in Spaghete, 17 Mar 2011 | 48512 vizualizari

 

Spaghete cu salam  si sos tomat, reteta simpla si rapida
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: spaghete, salam, pasta de tomate, branza, ulei, ceapa, usturoi

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Spaghete cu salam  si sos tomat, reteta simpla si rapida:

  • 1 pachet de spaghete
  • 200 g salam
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 100 g branza
  • 50 g ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • marar
  • condimente
  • sare
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu salam si sos tomat, reteta simpla si rapida:

Cum se prepara Spaghete cu salam  si sos tomat, reteta simpla si rapida:

Se fierb spaghetele cu sare.

In tigaie punem uleiul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt si se calesc putin, dupa care se adauga un pahar de apa si se lasa sa traga un clocot. Se adauga salamul, pasta de tomate , mararul, oregano, branza si condimentele. Se mai lasa un pic dupa care se stinge focul.

Dupa ce au fiert spaghetele se scurg de apa si se trec pe sub jet de apa rece dupa care  se amesteca cu sosul.

Sa incercati si reteta Spaghete bolognese sau cea de Spaghetti with meatballs

Va recomandam si Spaghetti cu bacon si sos de smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu salam si sos tomat, reteta simpla si rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev