Am ales aceasta varianta fiindca am mai avut in frigider 4 pulpe si restul ingredientelor le-am avut de asemenea. Si sincera sa fiu se gateste si destul de repede, asa ca rezultatul a fost unul foarte delicios .
Am spalat carnea bine si am taiat-o cubulete mici. Apoi am curatat ceapa, gogosarul, ardeiul si usturoiul. Am tocat ceapa, gogosarul si ardeiul si am pus intr-o cratita la calit, apoi am pus carnea, am lasat 10 minute la calit impreuna. Am potrivit de sare, piper, vegeta si am mai adaugat cca 100 ml apa calda, am lasat la foc mic la fiert. Incercam sa vedem cand carnea este fiarta si adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cca 10 minute, apoi asezonam cu patrunjel verde.
Intr-o oala punem apa cu sare la fiert. Cand apa clocoteste adaugam spaghetele si respectam timpul de fierbere de pe pachet, intre 8-12 minute. Cand sunt fierte strecuram si clatim bine cu apa rece, apoi adaugam sosul cu carnea.
Pofta buna!
1
Cine doreste poate asezona si cu busuioc, eu am ales varianta cu patrunjel fiindca batrinilor nu le place cu busuioc
2
se pot pune spaghetele si pe platou intins si pus sos pe fiecare portie separat