Spaghete cu pui si sos de telina

de Miha in Spaghete, 18 Dec 2010 | 6436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghete
  • 1 piept de pui
  • sare si piper
  • rozmarin
  • unt pentru prajit
  • Pentru sos:
  • 1 telina
  • smantana ( cat sa ajunga sosul la consistenta dorita)
  • usturoi
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pui si sos de telina:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza cu sare, piper si un praf de rozmarin. Se pune la prajit in unt, la foc mic, sub capac. Se rumeneste pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.

Telina taiata cubulete se pune la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper. Cand a fiert se strecoara de apa, boabele de piper se arunca si se pune in vasul mixerului vertical. Adaugam sare si piper, daca este necesar, usturoiul si smantana.

Turnam sosul peste cuiburile de spaghete si servim cu pieptul de pui prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pui si sos de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara