Spaghete cu pui si smantana

de Lau in Spaghete, 28 Sep 2013 | 5146 vizualizari

 

sursa Edith`s Kitchen, cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 300 g carne de pui
  • 100 ml vin alb
  • 100 g cascaval
  • 2 catei usturoi
  • 100 g telemea de vaca
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pui si smantana:

Fierbem spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet,se scurg de apa si se trec pe sub un jet de apa rece,

Carnea de pui o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o tigaie prajim carnea in putin ulei,scoatem carnea intr-o farfurie si o acoperim,

Calim ceapa in uleiul in care am prajit carnea,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana scade lichidul,adaugam smantana si carnea, amestecam si mai lasam putin pe foc,

Oprim focul si adaugam usturoiul pisat,cascaval,telemeaua data prin razatoare,sare piper dupa gust,

Adaugam spaghetele in sos  si amestecam,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara