Imi place mult mancarea asiatica si uneori imi place sa ma joc cu ingredientele chinezesti dar in stilul meu :)-pe gustul nostru
- Ciupercile chinezesti le-am cumparat uscate-le-am pus la inmuiat cca jumate de ora si le-am dat sa clocoteasca 5 minute in apa cu sare.
- Am taiat pieptul de pui in fasii mici -l-am condimentat cu ulei de masline, sare, piper, seminte de susan, ghimbir proaspat razuit, curry ,sofran , sos piri piri. AM lasat sa stea asa cam 20 minute sa se intrepatrunda aromele.
- Punem apa sa fiarba pentru spaghete.
-In tigaia adanca am pus ulei de masline si am prajit putin pieptul de pui, amestecand pe toate partile-nu se las amai mult de 5 minute ca s anu iasa prea uscat. Adaugam vinul alb si lasam sa scada apoi turnam putin sos de soia dupa gust. Scoatem carnea din tigaie .
- In aceeasi tigaie tigaie punem ulei de masline si calim ceapa taiata marunt, ardeiul fasii mici, telina si apoi adaugam legumele. Amestecam si saltam tigaia -lasand la foc mediu si apoi tare sa se inmoaie legumele -punem sar,e piper, sos picant la nevoie si sos de soia cand sunt gata. Adaugam apoi ciupercile, carnea si la final spaghetele.
-Amestecam si servim imediat.