Spaghete cu creveti

de Miss_B in Spaghete, 2 Feb 2012 | 3754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.paste/spaghete
  • 250 grame creveti in suc propriu
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper,ulei de masline
  • jumatate de ceapa mica(sau mare daca va place ceapa)
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan,masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu creveti:

Puneti la fiert apa cu putina sare pentru spaghete/paste.

Intre timp, taiati marunt jumatatea de ceapa si caliti-o in ulei de masline. Adaugati si cateii de usturoi taiati feliute sau pisati. Apoi puneti crevetii cu tot cu suc in tigaie, peste ceapa si adaugati si vinul. Lasati la foc mediu, pana ce se evapora vinul, puneti si cateva masline si mai prajiti putin, pana ce crevetii prind culoare. Intre timp, scurgeti pastele de apa si puneti-le in farfurii. Puneti pe deasupra crevetii, cu tot cu zeama ce ramane. Adaugati, dupa preferinte, parmezan sau ulei de masline/ketchup etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu creveti si smantana reteta simpla si rapida