Spaghete carbonara, reţetă italiana

de ccrisstiana in Spaghete, 12 Iul 2012 | 6854 vizualizari

 

Spaghete carbonara, reţetă italiana

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • bacon
  • 4 galbenusuri
  • 100 g parmezan+50 g pentru presarat deasupra
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete carbonara, reţetă italiana:

Spaghete carbonara, reţetă italiana

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie baconul cubulete si se caleste in ulei de masline. Se scoate pe un servet absorbant, iar apoi se pune usturoiul la calit. Dupa ce acesta s-a calit se adauga baconul.

Se amesteca galbenusurile cu parmezanul si condimentele.

Dupa ce au fiert spaghetele se adauga peste baconul si usturoiul din tigaie. Se toarna sosul din galbenusuri peste spaghete si se amesteca energic pana ce sosul le imbraca (daca nu se amesteca suficient de bine exista riscul sa se faca omleta:)) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete carbonara, reţetă italiana" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă rapida