Spaghete alla cozze

de Dan_Alexandru in Spaghete, 21 Apr 2012 | 6632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 gr Spaghete
  • 35 gr Vin alb
  • 8 gr usturoi
  • Patrunjel tocat marunt
  • 4 Rosii chery
  • 10-12 Cozze -scoici-midii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla cozze:

Se pun spaghetele la fiert in apa clocotita cu putina sare .  In acest timp, in tigaia incinsa punem scoicile -cozzele  cu putin ulei de masline  ( daca scoicile sunt congelate , le puteti pune in tigaie fara ulei si asteptati sa se evapore apa ) ,adaugam rosiile chery taiate pe jumatate si spalate , punem usturoi pisat dat la blender in ulei , eu asa il fac , apoi stingem cu vin alb si imediat adaugam spaghetele care au fiert, aldente, punem si patrunjelul tocat  si le putem servi. Pofta buna!1.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete alla cozze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana