Spagetti bolognese

de Tabita _ in Paste, 3 Feb 2019 | 3111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spagetti
  • 400 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 400 g rosii taiate in sos tomat
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spagetti bolognese:

Am pregatit mai intai sosul.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
Intr- o tigaie se pune putin ulei la incins.
Se adauga ceapa si usturoiul.
Cand acestea se inmoaie putin, se adauga carnea. Se lasa pana se rumeneste frumos.
Se pun rosiile.
Se lasa sosul la foc mic aproximativ 30-40 minute.
Se mesteca din cand in cand.
Se condimenteaza dupa gust.

Separat intr- o oala se fierb pastele in apa clocotita cu putin ulei si sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Apoi se servesc impreuna.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spagetti bolognese" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]