Sos de usturoi si iaurt

de laviniaticu in Sosuri, 27 Mar 2012 | 27251 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

27.03.2012, 21:47

mamaieelena 1

27.03.2012, 22:07

Geanina87 1

27.03.2012, 22:22

Cred ca e foarte bun

VERONICA2607 1

27.03.2012, 22:43

super sos

diaconta 1

27.03.2012, 23:01

Lavinia imi era dor de tine

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 23:31

foate bun

MIUTA 1

28.03.2012, 00:01

Lorra 1

28.03.2012, 00:32

iry-gabriela 1

28.03.2012, 05:32

bun

Ubulika 1

28.03.2012, 07:40

bucatarimcudiana 1

28.03.2012, 10:53

ffffffffffffff bun

Rocsi 1

28.03.2012, 11:29

Lau 1

28.03.2012, 15:25

bun

laviniaticu 1

28.03.2012, 19:52

hihi multumesc pentru mesaje mai apar si eu din cand in cand, mai rar.. cu bacu` asta

gaby_duceag 1

28.03.2012, 22:02

Unde am vazut usturoi , hop si io

Mihaela11_jo 1

28.03.2012, 23:58

Foarte aromat
In tarile arabe se pune doar frunza de menta uscata si e bun si asa simplu

laviniaticu 1

29.03.2012, 20:57

mmm, chiar nu am incercat cu menta, dar cu siguranta e bun si o sa incerc

Bya Ralu 1

19.04.2012, 21:09

hmmm f bun

dobrezaira 1

02.10.2012, 15:59

bunnnnnn

babi5 1

11.10.2013, 18:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel