Sos de rosii cu perisoare

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2013 | 2547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 200 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 felie de paine
  • 2 catei usturoi
  • Sos de rosii
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 conserva rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii cu perisoare:

Perisoarele- Amestecam carnea cu morcovul ras, oul si lingurile de orez. Adaugam ustroiul pisat si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine. Le dam la frigider 10 minute

Sos rosii- Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in ulei. Adaugam rosiile tocate marunt din conserva si cateii de usturoi curatati si pisati.

In sosul de rosii adaugam perisoarele si o cana de apa. Lasam sa fiarba la foc mic iar la final potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare in sos de rosii