Sos de rosii coapte cu usturoi

de Oana in Sosuri, 28 Iun 2009 | 21414 vizualizari

 

Iata o alternativa la clasicul mujdei de usturoi. Este un sos potrivit pentru fripturi sau legume la grill sau pane.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • o capatana mare de usturoi
  • sare
  • o cescuta cu apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii coapte cu usturoi:

Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat, sare si apa si se omogenizeaza bine.

Astazi ne-am gratarit cu Bucatarasu' si am pregatit o masa pe cinste, de ne-am lins toti pe boticuri :)))

Sosul a fost perfect langa dovleceii pane, puiul pe jar, ardeii copti si cartofii noi in folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii coapte cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi