Sos de ienibahar cu marar verde

de Sidy in Sosuri, 24 Iul 2011 | 5039 vizualizari

 

Foarte bun si gustos alaturi de chiftelute daneze...
Am sa postez reteta pe la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 3 linguri faina
  • 500 ml supa de pui
  • 300 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura rasa boabe de ienibahar
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ienibahar cu marar verde:

Intr-o tigaie non aderenta topim untul la foc cat mai mic.
Incorporam faina amestecand rapid pina obtinem o compozitie omogena .
Treptat adaugam supa de pui , amestecand continuu pina nu mai sunt cocoloase.
Punem smantana, mararul verde tocat, ienibaharul macinat(zdrobit) si potrivim gustul de sare, boia  si piper.

Am servit sosul cu chiftelute daneze dar poate fi servit si la alte preparate care necesita un sos delicios...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ienibahar cu marar verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos alb, cu mustar si smantana