Sos de iaurt cu branza feta si usturoi

de Corinuta in Sosuri, 24 Iul 2010 | 11618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt grecesc (2% grasime)
  • 150 g branza feta
  • 50 g smantana (15% grasime)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 castraveti murati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita menta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de iaurt cu branza feta si usturoi:

Se pune iaurtul intr-o sita deasa sa se scurga cca. 15 minute. Castravetii se taie foarte marunt si se pun si ei la scurs, daca este cazul.

Usturoiul se curata si se piseaza. Branza feta se pune intr-un castronel si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga la branza toate ingredientele pregatite mai sus si se amesteca cu uleiul, menta si smantana.

Se da 20 de minute la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de iaurt cu branza feta si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa bulgareasca "Tarator"