Sos de gogosari colorati

de aziz in Sosuri, 9 Dec 2010 | 5095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un gogosar rosu
  • un gogosar galben
  • o ceapa
  • usturoi(dupa preferinta)
  • rosii (eu am pus chery cam 300 gr)
  • pasta de tomate jumatate de cutie
  • sare piper
  • o lingura de zahar 
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de gogosari colorati:

se taie pestisori legumele si se pun la prajit in putin ulei .punem capacul pe oala sa se inabuseasca legumele dupa care luam capacul si lasam pina se caramelizeaza ;apoi se adauga pasta de tomate impreuna cu un pahar de apa calda .se adauga condimentele si se mai lasa sa dea citeva clocote.se poate servi cu carne de orice fel ,cu oua fierte,cu paste....sau cu ce va place:)) si pentru cine nu are copiii poate adauga putina pasta de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de gogosari colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

10.12.2010, 20:51

Inca nu am reusit c furculitele dar sigur reusesc fetele, tare imi place reteta

aziz 1

10.12.2010, 21:01

da-le in colo de furci mai sylvia cei ce intra si lasa un comment stiu ca o fac din suflet si restul nu conteaza

lia maria 1

24.12.2010, 10:21

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu usturoi verde