Sos de ciuperci cu piept de pui

de izulika in Pui, 17 Feb 2011 | 6329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci
  • 450 g piept de pui dezosat
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 70 g pasta tomate
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • marar,patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei

Ceapa si ardeiul se curata apoi se toaca marunt

Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune ceapa si ardeiul la calit

Dupa ce s-au calit bine se adauga pieptul de pui prajit peste si pasta de tomate

Ciupercile se curata se toaca dupa prefetinta si se adauga si ele impreuna cu o jumatate cana de apa fierbinte peste carne

Se lasa sa fiarba apoi se adauga usturoi maruntit si condimentele dupa gust

Verdeata se toaca marunt si se adauga in farfurie cand se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu taitei de orez