Sos de capsuni

de Ancutsa in Sirop / Compot, 14 Aug 2019 | 2243 vizualizari

 

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni,
  • 5 ml îndulcitor,
  • 5 linguri apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de capsuni:

 

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

 

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 6 min

Porții: 4

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/sos-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca - Un desert delicios si racoritor