Sos caramel

de xana in Sosuri, 21 Ian 2018 | 6296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr zahar
  • 8 linguri apa
  • 120 ml frisca lichida neindulcita
  • 80 gr margarina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos caramel:

Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi margarina si amestecam. Luam de pe foc si cu grija adaugam si frisca. 

Cand este cald, sosul este lichid, dar cu cat se raceste va deveni mai gros. Se pastreaza foarte bine la frigider. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sos alb de baza