...reteta dr. Weil...
Un fel de mancare principal, elegant si usor de preparat..
1. Incalziti cuptorul la 200 grade
2. Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti amestecati usor cu putin ulei de masline( o lingura), sare si marar proaspat tocat( daca nu aveti marar inlocuiti cu patrunjel)
3. Pregatiti o garnitura de legume proaspete: bastonase din morcovi si dovlecei, gulie, varfuri de sparanghel, mazare fina..etc...
4. Clatiti fileurile de somon, taiati in portii individuale si apoi zvantati. Ungeti fiecare bucata cu mustar de Dijon si un praf de sare.
5.Pentru fiecare persoana puneti o portie de paste pe o foaie de pergament, asezati deasupra fileul de somon, adaugati legumele, ridicati colturile si formati un saculet( legati-l cu sfoara sau elastic).
6. Plasati saculetele in mijlocul cuptorului la 200 grade si lasati-le 30 de minute.
7. Serviti direct din saculet pe o farfurie, deschizand doar inainte de a manca. Delicios!