pt peste:
pt salata:
pt crutoane:
Pestele curatat si spalat se usuca cu un prosop de bucatarie, se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu putina zeama de limeta si se lasa la frigider 30 minute. Intr-o farfurie intinsa punem migdalele macinate,patrunjelul si coriandrul taiate marunt, se amesteca cu migdalele. Pestele dupa ce a stat la frigider se da prin acest amestec si se prajeste intr-o tigaie cu 2 linguri ulei de masline. Se lasa 5 minute pe o parte si pe alta la foc mediu inspre mic, pina prinde o crusta aurie.
Pt salata:legumele se spala, se curata si se taie ca pt salata, se amesteca cu sare, ulei de fistic si zeama de limeta dupa gust, iar la urma se adauga nucile caju si arahidele tocate (eu le-am pus in mojar si le-am zdrobit usor pe toate).
Pt crutoane:in tigaia in care am prajit pestele punem o lingurita de unt, iar peste adaugam painea taiata cubulete. Prajim painea la foc mare pina devine aurie si crocanta la exterior. Servim pestele cu salata, iar peste salata punem si citeva crutoane.Pofta buna!!!