Somon cu sparanghel și ciuperci

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Apr 2014 | 5977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame somon cu piele
  • 1 legătură sparanghel, tăiat în tije mici
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • unt
  • roșii cherry
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel și ciuperci:

Somonul se sărează și piperează. Se gătește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline câte 5 minute pe parte, până devine opac și e gătit complet. 

Sparanghelul se așează pe un tigaie- grătar și se gătește pe toate părțile până devine ușor maroniu. Se toarnă sucul de lămâie și se scutură grătarul astfel încât sparanghelul să fie acoperit de suc. Se scoate pe o farfurie. 

Roșiile se gătesc pe grătar până se înmoaie.

Ciupercile se călesc în puțin unt până se evaporă toată apa. Se sărează, piperează și se adaugă oțetul balsamic. Se păstrează pe foc încă 2-3 minute. 

Se servește somonul împreună cu sparanghelul, ciupercile și roșiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon pe pat de legume