Somon in sus, somon in jos, somonul este sanataos !!! Cum anul acesta am avut putin peste din raul frumos curgator, m-am hotarat sa ma dau si la somon. Pe ambalaj spunea ca este si norvegian, si salbatic. Zic ca asta o fi de bine daca-i adevarat. Pe salbaticul acesta l-am insotit de niste frumusei morcovei sotati, rotunzi si domestici din gradinuta proprie. Se mai cerea ceva verde pentru un frumos contrast. Cum vremea spanacului nu sosise, am folosit mazare verde.
P.S.cimbru, rosioare cherry, ardei iute si hasmatuchi [ https://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/unde-gasim/hasmatuchi-de-unde-il-cumparam.html] tot din gradinuta am cules.
Pofta buna !!!
1
Daca doriti ca morcovii sa fie caramelizati, adaugati la sfarsitul sotarii si o lingura de miere.
2
Nu fierbeti prea mult mazarea pentru a nu-si pierde frumoasa culoare verde.
3
Usturoiul prea prajit este amar si strica gustul preparatului.