Somon cu legume la tigaie

de oanapl in Somon, 14 Iun 2017 | 11131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de somon
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 50 g boabe de porumb (din conserva)
  • 200 g rosii cherry
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condiment de peste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu legume la tigaie:

Speli legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri (pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii, dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare, piper si cimbru, dupa gust. Lasi sa se caleasca legumele pana cand se inmoaie.

Speli pestele si il usuci cu servetele de bucatarie si apoi il asezi pe gratarul incins si il lasi sa se patrunda bine pe ambele parti. Cand pestele este aproape gata, presari sare si condiment de peste.

 Servesti pestele stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu praz, morcovi si rosii cherry