Somon cu legume la tigaie

de oanapl in Somon, 14 Iun 2017 | 11570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de somon
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 50 g boabe de porumb (din conserva)
  • 200 g rosii cherry
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condiment de peste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu legume la tigaie:

Speli legumele si apoi tai morcovul curatat si dovlecelul in feliute subtiri (pe care le tai in 4). Incingi uleiul intr-o tigaie si adaugi morcovii, dovleceii, porumbul si rosiile si adaugi sare, piper si cimbru, dupa gust. Lasi sa se caleasca legumele pana cand se inmoaie.

Speli pestele si il usuci cu servetele de bucatarie si apoi il asezi pe gratarul incins si il lasi sa se patrunda bine pe ambele parti. Cand pestele este aproape gata, presari sare si condiment de peste.

 Servesti pestele stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]