Cous-cous cu somon

de Adele in Somon, 21 Mai 2015 | 3954 vizualizari

 

Nu sunt iubitoare de peste, dar uneori mai servesc, mai ales pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie somon proaspat(200 g)
  • ulei de masline.
  • menta.
  • lamaie.
  • sare.
  • capere.
  • vin alb.
  • piper.
  • Cous-cous (100 g).
  • supa.
  • curry.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu somon:

Cous-cous-ul se pune in supa si o lingurita de curry intr-un castron si se acopera cu supa fierbinte, dupa ce se umfla se scoate din supa amesteca cu o lingura de ulei de masline.

Intr-un vas se amesteca 2 linguri de masline, cu o lingura de vin alb,1 lingura de zeama de lamaie, caperi taiati marunt, menta se amesteca totul bine. Se ia felia de salmon, se curate de oase si se condimenteaza cu sare, piper si sosul de ulei. Se pune o tigaie antiaderenta pe foc, se incalzeste bine se coace pestele pe ambele parti pentru cateva minute.Se rupe in bucatele mici, se amesteca cu cous-cosul, se serveste cald sau chiar si rece.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate folosii si somon congelat.

2

Cous-cous-ul se poate combina cu diverse legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (25)

Adele 1

22.05.2015, 07:15

Multumesc Dantes

Micutza Luana 1

22.05.2015, 10:15

ce bunatate tre sa fie aici yami

Adele 1

22.05.2015, 11:55

Luana

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon prajit