Somon afumat cu salata si portocale

de Roda in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2009 | 4458 vizualizari

Somon afumat cu salata si portocale

 

Este un aperitiv foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura miere,
  • 2 linguri boabe de mustar,
  • 350g.somon afumat feliat;
  • 4 salate verzi,
  • marar verde;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu salata si portocale:

1.Salata se spala in mai multe ape ,se centrifugheaza , se rupe bucati  si se pune deoparte.

2.Se curata portocalele ,se indeparteaza samburii si se desface in felii o portocala,iar din cealalta se stoarce sucul.

3.Se prepara sosul:sucul de portocala se amesteca cu uleiul,mierea si boabele de mustar bine zdrobite.

4.Pe o farfurie se aseaza salata ,peste care se aranjeaza feliile de portocala  si somonul feliat.Peste ele se toarna sosul si se orneaza cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu salata si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat