Snurulete crocante

de epurasha2bb in Vita, 29 Oct 2010 | 4221 vizualizari

 

tot din ciclul nu aruncati nimic :)))) sper sa nu va disper de tot!!!

 

INGREDIENTE

  • vreo 10 suvite de burta de vita fierte in ciorbica
  • 1 graunte de usturoi
  • 1 praf de sare
  • 2 -3 linguri faina
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snurulete crocante:

Aveam ramasa o singura portie de ciorbica de burta facuta de curand si cum noi suntem 4 cui s-o dau mai intai si am zis , sa fac ceva pt.toti! am scurs suvitele de burta si le-am uscat cu un prosop curat.le-am dat prin ou batut, faina si sare si un graunte de usturoi zdrobit foarte marunt.Usturoiule optional fiindca si asa burta are o aroma din ciorba cu usturoi.Se dau prin faina si ou si iar faina/pesmet si se prajesc in ulei incins.sunt absolut delicioase! ma bucur ca am avut aceasta idee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snurulete crocante" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

kamy 1

29.10.2010, 15:50

eu mancam ciorba noapteasi ziceam ca s-a borsitsuper ideea...ca de obicei 5f

epurasha2bb 1

29.10.2010, 15:55

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:13

ingenioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu legume