Snitele din piept de pui

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2013 | 5677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan
  • 4 linguri lapte
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul se spala,se dezoseaza si se taie felii foarte subtiri.

Separat intr-un bol batem ouale spuma,adaugam parmezanul,laptele,sare si piper dupa gust.Amestecam totul bine.Adaugam putin cate putin faina pana obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite.

Incingem putin ulei .Trecem pieptul de pui prin ou si il prajim bine pe ambele parti.

Se scoate pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura.Copii le-au servit langa cartofi prajiti Smile :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Degețele de pui în stil american