Omleta cu ciuperci la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2013 | 10097 vizualizari

 

Foarte buna cand aveti resturi prin frigider. :D

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -6 oua
  • -1 ceapa
  • -1 ardei
  • -250 g ciuperci
  • -1 fir cabanos
  • -100 g telemea
  • -80 g cascaval
  • -sare
  • -piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci la cuptor:

Cabanosul se taie rondele si se prajeste in putin ulei.

Separat se toaca ceapa, ardeii si se calesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile taiate felii si se calesc si acestea, apoi se adauga rondelele de cabanos si se calesc impreuna pana se evapora apa lasata de ciuperci.

Se pune apoi tot acest amestec intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline. Intr-un castron se bat ouale  cu sare si piper, se adaiga bucatile de telemea si se toarna peste carnati si ciuperci.

Se rade cascaval deasupra si se pune tava in cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]