Snitele din dovlecei

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 3756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 oua
  • 500 ml bere (sau apa minerala)
  • faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei


Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja si se taie rondele.

Punem rondelele de dovlecel intr-un bol si asezonam cu sare,piper.cimbru.Le lasam deoparte.

Intre timp pregatim compozitia.Batem 4 oua bine punem sare,piper si capatana de usturoi pisata, apa minerala sau bere si faina cat cuprinde si batem cu telul pana obtinem o compozitie mai legata .

Rondelele de dovlecei se pun la scurs  pe un servet de bucatarie ,dupa ce s-au scurs,trecem fiecare rondea prin compozitia  obtinuta si le punem in tigaie la prajit pe ambele parti.

Snitele se scot pe servetel de bucatarie.Sunt bune calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

deyutzky 1

13.04.2013, 22:38

bune

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:03

Bucataras Monica 1

14.04.2013, 15:24

Foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorainne