Snitele de soia

de Ina in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 36806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de soia pentru snitele
  • 150 ml bere
  • 5-6 linguri cu faina
  • pesmet
  • delikat
  • foi de dafin
  • piper
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Intr-o oala punem la fiert 2 litri cu apa, delikat, piper si  doua foi de dafin. Cufundam bucatile de soia in apa si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic. Cand sunt fierte, scoatem bucatile de soia din apa, le lasam sa se raceasca putin si le presam bine in maini, cu ajutorul unui prosop ( de hartie sau material textil ), pentru a elimina cat mai multa apa din ele.

Bucatile de snitel, scurse bine de apa, le cufundam rapid intr-un  sos obtinut prin amestecarea berii cu faina, apoi le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei de palmier, la foc potrivit.  Le scoatem pe un prosop de hartie, pentru eliminarea surplusului de ulei.

Obtinem astfel snitele de soia gustoase si crocante, tocmai bune pentru zilele de post.

 

TIPS-URI

1

Snitelele ies mult mai gustoase daca le fierbem in apa cu condimente, decat daca adaugam condimentele dupa fierbere

2

daca apa este bine scursa, snitelele se vor pastra crocante  si a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

26.11.2010, 18:12

Sylvia, am papat si la tine si pe la alte fete.... la mine-i timpul limitat, iar lenea e maaaare!!!!!!! Multumesc de invitatie. Pot sa vin cu Costel?

Panacris 1

25.11.2012, 11:51

Nu am mancat niciodata Dar la cum arata, le pun pe lista de probat!

MotanLaOale 1

25.11.2012, 13:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftelute cu sos de rosii (post)